Wednesday, July 2, 2014

Dua ADUN MCA Melaka Dilantik Sebagai Exco Baharu. @idrisharon66

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Machap, Datuk Lai Men Chong dan ADUN Klebang, Lim Ban Hong mengangkat sumpah jawatan Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan (EXCO) Melaka yang baharu di Dewan Seri Utama, Pejabat Yang di-Pertua Negeri di sini hari ini.

Kedua-duanya yang juga wakil MCA di bawah Barisan Nasional (BN) Melaka mengangkat sumpah jawatan itu di hadapan Yang di-Pertua Negeri, Tun Mohd Khalil Yaakob.

YB Datuk Lai Meng Chong - Exco Perpaduan dan Hal Ehwal Pengguna.
YB Encik Lim Bang Hong - Exco Pengangkutan dan Pemulihan Projek

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.