Thursday, August 20, 2015

Melaka MITS 2015 MATTA Fair


Bahagian Promosi Pelancongan, Jabatan Ketua Menteri Melaka dengan segala hormatnya mempersilakan YB / YBhg Datuk / Tuan / Puan ke Majlis Perasmian Melaka MITS MATTA Fair 2015 yang akan disempurnakan oleh YB Datuk Hjh. Mas Ermieyati binti Samsudin, Timbalan Menteri Pelancongan & Kebudayaan Malaysia pada 21 Ogos 2015 (Jumaat) , jam 3:00 petang di Dewan Pameran C, MITC, Ayer Keroh, Melaka.
Semua penggiat industri pelancongan dijemput hadir memeriahkan majlis bagi merapatkan jalinan persahabatan dan jaringan kerjasama sesama kita.

Terima kasih.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.