Tuesday, May 4, 2010

Pilihan Raya Kecil - P212 Parlimen Sibu

Tarikh Penamaan Calon : 8 Mei 2010
Tarikh Pengundian : 16 Mei 2010

Pendapat ramai menyatakan yang PRK 212 Sibu adalah yang paling sengit. Sebab pertembungan antara 2 wakil parti dari kaum Cina iaitu MCA dan DAP. Jika suara pengundi Cina di Hulu Selangor lebih memihak kepada pembangkang adakah di Sibu situasinya pun turut sama. Ada pandangan mengatakan keadaan di Sibu berbeza dengan Semenanjung. Nampaknya jika DAP kalah maka ianya adalah rekod untuk Barisan Nasional setelah berjaya menewaskan calon PAS di Bagan Pinang, calon PKR di Hulu Selangor dan kini calon DAP dari Pakatan Rakyat. Maka lengkaplah pakej Barisan Nasional untuk menundukkan PKR.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.