Tuesday, April 8, 2014

Batalkan Terus Program/Konsert Yang Merosakkan Akhlak. @emysamsudin

Nampaknya setelah beberapa konsert dan parti haram kita batalkan namun ia sedikit pun tidak menjentik rasa keinsafan pada penganjur malah makin menjadi-jadi dengan parti yang lebih dasyat.

Saya ingin menyeru kepada pihak berwajib agar tidak berkompromi dengan program-program seperti ini yang nyata tidak sensitif dengan budaya dan norma-norma masyarakat Malaysia.

Saya mohon pihak DBKL dan Datuk Bandar membatalkan terus permit program-program sebegini dan jangan bagi ruang kepada pihak-pihak tertentu untuk merosakkan akhlak dan budaya kita. Namun sebegitu, apa yang paling utama ialah kesedaran masyarakat Malaysia tidak kira kaum dan agama untuk menolak sekeras-kerasnya program atau konsert tidak bermoral ini dengan memberikan sebarang sokongan atau sambutan terhadap penganjurannya.

YB Mas Ermieyanty Samsudin
Ketua Pergerakan Puteri UMNO Malaysia


No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.