Sunday, April 27, 2014

Hari UMNO Ke- 68 Disambut 11 Mei 2014, PAU 28 Okt -1 Nov 2014


KUALA LUMPUR, 25 Mei – Perdana Menteri merangkap Presiden UMNO, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak mengumumkan ulang tahun UMNO ke-68 akan diraikan dengan majlis doa selamat dan bacaan surah Yassin.

“Majlis akan bermula dengan bersembahyang Maghrib secara berjemaah, tahlil dan doa kesyukuran serta solat Isyak yang kemudiannya akan diikuti upacara menaikkan bendera.”

Beliau juga memaklumkan tarikh Perhimpunan Agung UMNO 2014 akan berlangsung selama lima hari bermula pada 28 Oktober hingga 1 November hadapan.

“Persidangan ini akan dimulakan sebagaimana lazimnya dengan Taklimat Presiden pada 28 Oktober dan perasmian Persidangan Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri UMNO yang akan berlangsung pada sebelah malam.

“Persidangan pergerakan sayap akan berjalan pada 29 Oktober dan pada hari berikutnya Perhimpunan Agung UMNO yang akan diadakan yang akan berakhir pada 1 November, Sabtu,” katanya.Lanjut, klik SINI .source: umnoonline


No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.