Tuesday, September 2, 2014

Perzim rai 18 insan dilahirkan pada 31 Ogos

MELAKA 31 Ogos - Perbadanan Muzium Melaka (Perzim) hari ini meraikan seramai 18 anak merdeka yang dilahirkan pada tanggal 31 Ogos termasuk dua orang genap berusia 57 tahun.

Pengurus Besarnya, Datuk Khamis Abas berkata, acara julung kali dianjurkan Perzim itu bertujuan untuk memberikan penghargaan kepada rakyat negeri ini yang lahir pada Hari Merdeka. Menurutnya, sejak promosi acara berkenaan acara dihebahkan sebulan lalu, pihaknya menerima penyertaan daripada 18 individu termasuk sepasang kembar berumur empat tahun serta dua individu yang lahir pada 31 Ogos 1957.

"Perzim berasa sangat bertuah dan berbangga kerana daripada kalangan anak Merdeka ini, ada dua orang yang lahir pada 31 Ogos 1957 dan seusia dengan umur kemerdekaan negara.

Sumber/Source

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.