Tuesday, March 1, 2016

Raptor Watch 2016, 12 March 2016. @Tourism_Melaka @Idris_Haron @aasmaliana @misrommatleham @SahabatMediaMka

Raptor Watch 2016 is flying back to the shores of Tanjung Tuan!  It will be held on March 12th, 2016 (Saturday) at the Tanjung Tuan Forest Reserve.  Staple favourite activities including guided walks/arts & craft/games will be featured, but don’t forget to visit the main stars of the event – our majestic raptors who will be circling around the iconic Cape Rachado lighthouse at the top of the hill!

https://mnsraptorwatch.wordpress.com/2016/01/27/raptor-watch-2016/

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.