Wednesday, September 11, 2013

Pakatan Pembangkang Tiada Kesefahaman – Datuk Rosni Zahari #RZ4MT

“Pakatan pembangkang ini ibarat kapal dua nakhoda bukan sahaja tidak mempunyai arah tujuan, kapal yang mereka ini naiki juga dah nak pecah dan tak lama lagi karamlah. Itulah yang sebenarmya berlaku dalam pakatan pembangkang. Mereka sememangnya sentiasa bermasalah.

“Dap mahukan Anwar Ibrahim iadi Perdana Menteri kerana mereka yakin dapat mengawal Anwar kerana banyak rahsianya yang mereka ketahu, sedangkan Pas dengan Dap masih belum mempunyai persefahaman berbanding PKR.”


Lanjut, klik SINI.


source: umno-online

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.