Wednesday, September 4, 2013

tun faisal dot com : Siapa calon Exco Pemuda yang berkesan...


tun faisal dot com: #PemilihanUMNO : Siapa calon Exco Pemuda yang berk...:
 Istilah `calon parachute' atau `calon payung terjun' suatu masa dulu dikaitkan dengan calon yang diterjunkan oleh pemimpin tertinggi untuk diterima oleh rakyat. Hari ini, dalam pemilihan UMNO, akan ada ramai `calon payung terjun' yang kali ini bukan diterjunkan oleh pemimpin tertinggi, tetapi yang menerjunkan diri beramai-ramai, menawarkan diri sebagai calon berikutan pindaan Perlembagaan UMNO yang menjadikan parti ini semakin terbuka dan demokratik.

Khabarnya, sudah ada hampir 170 orang calon Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia. Saya tidak tahu dari mana datangnya angka ini, tetapi saya dimaklumkan ada di kalangan calon-calon ini sudah mula menawarkan diri dan ada yang masih belum menyatakan hasrat kepada umum.

Lanjut, klik di SINI.

sumber: tun faisal dot com

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.