Thursday, October 3, 2013

DS Mohd Ali Rustam dilantik Senator @mohd_ali_rustam @idrisharon66

 Tahniah kepada Mantan Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd Ali Rustam kerana telah dilantik sebagai Ahli Dewan Negara-Senator pada 2 Okt 2013. 
Pemilihan Datuk Seri Mohd Ali Rustam diusul dalam Persidangan Kedua Penggal Pertama Dewan Undangan Negeri Melaka Ke 13 oleh Ketua Menteri, Datuk Wira Ir Idris Haron dan disokong oleh Datuk Ghafaar Atan, BN/DUN Asahan.

Lanjut, klik SINI, SINI & SINI .

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.