Saturday, January 17, 2015

Datuk Hjh @emysamsudin Dianugerahkan Bintang Jasa Belia Malaysia

Tahniah & Syabas kepada YB Datuk Hjh Mas Ermieyati Samsudin, Naib Pengerusi Wanita GB4B Negeri Melaka, Pengerusi GB4B Kawasan Masjid Tanah merangkap Ahli Parlimen Masjid Tanah & Ketua Pergerakan Puteri UMNO Malaysia kerana telah dianugerahkan 'Bintang Jasa Belia Malaysia' (BJBM) oleh Majlis Belia Malaysia yg telah disampaikan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia sempena Mesyuarat Perwakilan Agung Tahunan Majlis Belia Malaysia Kali Ke 63.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.