Tuesday, January 20, 2015

Mohd Ridhwan Dipilih Sebagai Exco Majlis Belia Malaysia 2014/2016. @ridhwanali

Terima kasih yang tidak terhingga kepada sahabat2 semua terutamanya perwakilan dari Melaka dan jentera Majlis Gabungan Belia Melaka yg telah bertungkus-lumus membantu saya sepanjang persidangan Majlis Belia Malaysia kali ini. Kemenangan ini bukanlah kemenangan saya seorang. Saya hanyalah pemegang amanah dari para perwakilan MGBM untuk membawa suara belia di Melaka ke peringkat kebangsaan.


Terima kasih sekali lagi kepada yangg telah membantu secara langsung dan tidak langsung. Pandangan, teguran dan nasihat yang membina sepanjang perjalanan ini amat saya hargai. Terima kasih juga kepada mentor-mentor, serta orang-orang lama dalam MGBM yang juga telah banyak membantu saya di dalam persidangan kali ini. Jasa kalian tidak terbalas oleh saya.

Terima kasih atas doa dari sahabat2 semua!

-Komited Ke Arah Kejayaan-

Mohd Ridhwan Mohd Ali

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.