Friday, January 16, 2015

Mohd Ridhwan Mohd Ali Calon Exco Majlis Belia Malaysia. @ridhwanali @BeliaMBM

Assalamualaikum & Salam 1 Belia 1 Malaysia

Saya Mohd Ridhwan Mohd Ali, Presiden Majlis Gabungan Belia Melaka dengan rasa hormat dan rendah diri mewakili belia Melaka memohon sokongan sahabat-sahabat perwakilan Majlis Belia Malaysia untuk memilih dan mengundi saya sebagai Exco Majlis Belia Malaysia bagi sesi 2014-2016.


Saya yakin dan pasti akan membawa harapan dan suara anak muda di setiap lapisan masyarakat ke peringkat yang lebih cemerlang lagi jika dipilih dalam Mesyuarat Perhimpunan Agung Tahunan MBM kali 63 ini. Semoga ikatan ukhuwah dan setiakawan yang terjalin antara MGBM dan semua badan gabungan Majlis Belia Malaysia akan berterusan sehingga ke akhirnya.

KOMITED KE ARAH KEJAYAAN

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.