Wednesday, March 12, 2014

TPM Akan Umum Calon BN PRK Balingian Sabtu Ini

KUCHING -Calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Balingian akan diumum oleh Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin di Mukah pada Sabtu ini.


Pengerusi BN negeri merangkap Ketua Menteri, Tan Sri Adenan Satem berkata, Majlis Kerja Tertinggi (MKT) Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) sudah memuktamadkan nama calon, namun akan diumumkan oleh Timbalan Perdana Menteri Sabtu ini.


"Apa yang pasti, calon merupakan anak tempatan dan beragama Kristian dari masyarakat Melanau," katanya ketika sidang akhbar selepasmempengerusikan Mesyuarat Khas MKT PBB di sini hari ini.

source: utusan online

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.