Tuesday, September 18, 2012

Indonesia saran Malaysia dikeluarkan dari Asean!!!

 
Lagi desakan dari Indonesia agar Malaysia dikeluarkan dari kelompok negara Asean...

Begitu biadapnya media Indonesia (Gatra news) sehingga mengeluarkan kenyataan seperti itu yang dilontarkan oleh Anggota Komisi IX DPR RI Poempida Hidayatulloh :
 "Kasus penembakan WNI sudah menjadi trend baru, sehingga Malaysia sudah bukan lagi negara yang menganut hukum dan menghormati HAM. Sudah sepatutnya Malaysia dieksklusikan dari ASEAN," kata Anggota Komisi IX DPR RI Poempida Hidayatulloh di Jakarta, Sabtu (15/9).

...ini kerana mereka yang berasal dari negara republik itu telah ditembak mati oleh polis Malaysia kerana kesalahan merompak...Berita lanjut klik di SINI.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.