Friday, January 18, 2013

DAP pengecut!!! Cuba 'tutup' isu salah kira

DAP cuba 'tutup' isu salah kira


DAP didakwa cuba menutup 'perkara sebenar' dalam proses pengiraan undi Jawatankuasa Kerja Pusat (CEC) apabila enggan mengadakan pemilihan semula.

Bekas Ketua Cawangan Sungai Pelek, Tan Tuan Tat mendakwa, walaupun didesak oleh ahli-ahli parti, DAP terpaksa 'menyembunyikan' isu berkenaan atas faktor-faktor tertentu.

"Apa yang sedang disembunyikan oleh mereka? Memang semua tahu terdapat unsur manipulasi dalam pemilihan itu, kenapa tidak mahu bersikap telus seperti slogan-slogan mereka?


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130118/po_06/DAP-cuba-tutup-isu-salah-kira#ixzz2II4nCH9E
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.