Friday, June 28, 2013

Terkini...DAP piket di Jonker Walk!!!

Puak beruk DAP dan PR ni sengaja lagi buat huru hara di Jonker Walk. Kalau hari-hari puak beruk ni berpiket, alamak semua pelancong dah tak datang lagi kat Jonker Walk tu...

1 comment :

  1. fu yoo... orang kuat DAP datang tue... piket la hari-hari.... pergi burukkan lagi image negara nie supaya semua orang tahu orang malaysia nie suka berdemonstrasi di jalanan sesuka hati mereka dan didalangi oleh pembangkang....

    ReplyDelete

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.