Sunday, May 10, 2015

Majlis Pra Perlancaran Hari Belia Negara Peringkat Negeri Melaka 2015. #HBNMelaka15 @nizam_pb @Idris_Haron @Mod_nadzri @Khairykj @shaberyc

Pada 25 April 2015 yang lalu telah diadakan Majlis Pra-Pelancaran Hari Belia Negara Peringkat Negeri Melaka 2015 di ruang legar utama pusat membeli belah Mahkota Parade di Banda Hilir, Melaka. Majlis tersebut telah sempurna dirasmikan oleh Datuk Hjh Norpipah bte Abdol (Wakil Rasmi YAB Ketua Menteri Melaka).

Jangan lupa hadir ke Sambutan Hari Belia Negara Peringkat Negeri Melaka yang bakal diadakan di Dataran 1Malaysia, Klebang, Melaka pada 15 hingga 17 Mei 2015.

Jumpa anda di sana.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.