Sunday, May 10, 2015

'Road Tour' HBN Melaka 2015 Peringkat Daerah Alor Gajah. @Mod_nadzri @nizam_pb @Khairykj @shaberyc @Idris_Haron

 

9 Mei 201, Alor Gajah - Sekitar 'Road Tour' Hari Belia Negara Peringkat Negeri Melaka 2015 peringkat Daerah Alor Gajah telah diadakan di bandar Alor Gajah dan pantai Tanjung Bidara, Masjid Tanah, Melaka sempena Hari RTM & Japerun Tanjung Bidara.

 
Program ini diadakan sempena promosi Sambutan Hari Belia Negara Peringkat Negeri Melaka 2015 yang bakal diadakan di Dataran 1Malaysia Klebang, Melaka bermula dari 15 hingga 17 Mei 2015. Semua dijemput hadir.


No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.