Tuesday, August 24, 2010

Anwar Promo Chua Jui Meng

Sudah terang lagi bersuluh. Benarlah seperti apa yang dikata teman-teman PKR yang bangga mencanangkan PKR memang berhasrat benar merampas Johor dalam pilihanraya akan datang. PKR dan sekutunya melihat Johor sebagai tunjang UMNO yang perlu dirobohkan bagi membuka laluan mereka menuju Putrajaya.

Selagi BN/UMNO bertahan di Johor agak sukar mereka mengimpikan Putrajaya kerana sentimen tempat kelahiran UMNO pasti mengimbau semangat pahlawan orang melayu
yang masih sayangkan bangsanya. Tambahan pula ia berdekatan dengan Singapura, pasti banyak benda yang perlu dicongak.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.