Tuesday, February 14, 2012

Isteri YB ADUN Ayer Limau pulang ke rahmatullah (10 Feb 2012)
Kampung Lekuk, Masjid Tanah, Melaka-10 Feb 2012,

Sekitar penghormatan terakhir dan takziah kpd keluarga YB Hj. Amirudin Bin Yusof ADUN Ayer Limau merangkap Ketua Penerangan UMNO Bahagian Masjid Tanah kerana kehilangan isteri tercinta Allahyarhamah Hjh. Noor Azimah Binti Dol Haji pada pagi 10 Feb 2012 bersamaan dengan hari Jumaat.
Semoga roh Allahyarhamah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman…Daripada ALLAH kita datang, kepada ALLAH kita kembali…
No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.