Monday, July 30, 2012

Mangsa mercun berisiko buta

Mangsa mercun berisiko buta
ALOR SETAR 29 Julai - Seorang pekerja kilang lelaki dan anak jirannya adalah mangsa terbaru insiden letupan mercun sempena Hari Raya Aidilfitri apabila kedua-dua mereka cedera parah akibat terkena serpihan 40 biji mercun bola yang meletup sekali gus semalam.
Kejadian berlaku pukul 7 malam di Kampung Kuala Kangkong ketika pekerja kilang itu, Mohd. Sohibollah Saad, 27, bermain seorang diri mercun bola yang dibelinya di sebuah bazar Ramadan di depan rumahnya.
Sewaktu pemuda itu bermain mercun, anak jirannya, Tuah Mohd. Hafiz Mohd. Razli, 8, datang untuk melihat dan dia turut terkena letupan mercun itu.

source: utusanonline

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.