Tuesday, May 13, 2014

10 Mei 2014, 9PM - Majlis Perasmian Karnival Mesra Belia Jom Ke Putrajaya Peringkat Negeri Melaka Tahun 2014. @idrisharon66 @Khairykj @yasin_mat @emysamsudin @FBP2014


Alhamdulillah , semalam kita sama sama telah berkumpul untuk Karnival Mesra Belia Jom Ke Putrajaya Peringkat Negeri Melaka untuk tahun 2014 , dan sekaligus melancarkan sekali kempen 'Don't mess with Melaka'.

Saya berasa amat bangga melihat rata rata kesemua yang hadir semalam , memakai T-shirt yang bertulis 'Don't mess with Melaka' lantas mencerminkan orang-orang Negeri Melaka , khususnya golongan belia sangat aktif dan sentiasa berdaya saing dalam memajukan 'level' masing-masing.

Lanjut, klik SINI .


Tahniah !

YAB Datuk Seri Ir Hj Idris Hj Haron
Ketua Menteri Melaka


No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.