Thursday, May 22, 2014

PGPF Outreach Programme-Melaka: ''Energising Global Peace'' (Remembering Al-Nakba)


Salam Perjuangan...
Semua dijemput hadir ke Perdana Global Peace Foundation Outreach Programme bertemakan Energising Global Peace sempena Hari Peringatan al-Nakba 15 Mei 1948 pada 24 Mei 2014 (Sabtu) jam 2.00 petang hingga 5.00 petang bertempat di Dewan SMK (A) Sultan Muhammad Batu Berendam, Melaka. 

Antara pengisian adalah pencerahan visi & misi Perdana Global Peace, video kesengsaraan & penderitaan rakyat Palestin dan perkongsian pengalaman peristiwa Rachel Corrie & persembahan kebudayaan. Perasmian oleh YAB Datuk Seri Ir Hj Idris Haron, Ketua Menteri Melaka. Tetamu kehormat Tan Sri Norian Mai, Pengerusi PGPF. "Palestin Kami BersamaMU"

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.