Tuesday, May 13, 2014

Kemelut UMNO Terengganu: Serah Kepada Kepimpinan Tertinggi UMNO. @emysamsudin @umnomasjidtanah @DATB53

Berkenaan dengan kemelut UMNO Terengganu, ini bukan kali pertama kita berhadapan dengan masalah seperti ini. Saya harap semua rakyat Terengganu tenang khususnya ahli parti UMNO. Jangan mudah untuk menerima sahaja sebarang berita tanpa usul periksa kerana dari semalam banyak berita yang tidak sahih disebarkan melalui laman sosial dan digital.

Saya percaya kepimpinan tertinggi UMNO sedang buat yang terbaik untuk mengatasi kemelut ini. Kami tidak mahu ada pihak yang tidak bertanggungjawab yang menangguk di air keruh untuk menghancurkan parti keramat ini. Oleh sebab itu Retreat Pergerakan Puteri UMNO Malaysia yang dijadualkan di Kemaman, Terengganu juga akan tetap diteruskan pada 16-18hb Mei 2014 ini.
Terima Kasih.


YB Mas Ermieyati Samsudin
Ketua Pergerakan Puteri UMNO Malaysia

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.