Thursday, February 13, 2014

Ahli Lembaga Pengarah Agensi & Kumpulan Syarikat Kerajaan Negeri Melaka

Pada 5 Feb 2014 yang lepas telah diadakan majlis penyerahan surat pelantikan rasmi kepada anggota lembaga pengarah agensi dan kumpulan syarikat kerajaan negeri oleh Datuk Seri Ir Idris Haron, Ketua Menteri Melaka.
 
 Berikut adalah penerima-penerima surat pelantikan:-

1. Timbalan Exco Hal Ehwal Syarikat, Sumber Manusia dan NGO, Amirudin Yusof dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Perbadanan Perpustakaan Awam Melaka.

2. Ahli Dewan Undangan Negeri Lendu Sulaiman Md Ali dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah bagi PKNM Oil & Gas Sdn Bhd; ICM Industries Corporation Berhad; Teknologi Pembuatan Melaka Sdn Bhd; dan Melaka Bhd. Beliau turut dilantik sebagai Timbalan Pengerusi Lembaga Pengarah Melaka Halal Hub Sdn Bhd dan Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka.

3. Setiausaha Kerja Badan Perhubungan UMNO Melaka, Datuk Akbar Ali, dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Panorama Melaka Sdn Bhd.

4. Profesor Datuk Dr Abdul Latif Abu Bakar, dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah Institut Seni Malaysia Melaka

5. Datuk Hamdin Abdollah dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah PERZIM Heritage Sdn Bhd

6. Prof Datuk Dr. Ismail Sagap dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Putra Specialist Hospital Melaka dan Batu Pahat.

7. Timbalan Presiden Melaka United Soccer Association, Datuk Yusoff Mahadi, dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah Perbadanan Stadium Melaka

8. Mohd Fauzi Yaakub dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah ICM Construction Sdn Bhd

9. Akmal Abdul Manap dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah ICM Trading Sdn Bhd.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.