Tuesday, February 4, 2014

Nota Bantahan GPMS Kepada Teresa Kok. @gpmskebangsaan @Armand_PJU @Epul5113 @IrwanizamIbrahi @IrGullit


NOTA BANTAHAN
4 FEBRUARI 2014

YB. TERESA KOK,

KAMI INGIN MENYATAKAN DENGAN JELAS KEMARAHAN TERHADAP VIDEO YANG DIBUAT OLEH ANDA SENDIRI TEMPOHARI YANG TERNYATA MENGHINA PARA PEMIMPIN NEGARA DAN ORANG MELAYU SEBAGAI KESELURUHAN DI NEGARA INI.

PERKATAAN ‘MALAI SII LEY AAHHH’ ITU JELAS DIFAHAMI KAMI SEBAGAI ‘MELAYU DAH MATI DAH’ MERUPAKAN SATU LUAHAN YANG AMAT KURANG AJAR DAN TIDAK BERADAB. SEBAGAI SEORANG YANG BERHORMAT DI TANAH MELAYU INI, ANDA PERLULAH MENGETAHUI BANYAK PERKARA TENTANG BUDI BAHASA DAN ADAT ISTIADAT ORANG MELAYU. KECETEKAN FIKIRAN DAN KEBODOHAN ANDA AMATLAH MENGHAIRANKAN! IANYA MEMANG DENGAN SENGAJA BERTUJUAN UNTUK MENGHINA KAUM MELAYU DI NEGARA INI. TINDAKAN ANDA INI JUGA MENGUNDANG BAHAYA PERGADUHAN KAUM DI NEGARA INI.

SEHUBUNGAN ITU, KAMI INGIN MENYATAKAN SEKERAS-KERAS BANTAHAN TERHADAP VIDEO TERSEBUT SECARA KESELURUHAN DAN MENDESAK ANDA UNTUK MENARIK SEMULA VIDEO TERSEBUT SERTA MEMOHON MAAF DARIPADA SEMUA UMAT MELAYU DI NEGARA INI DALAM TEMPOH 24 JAM MULAI JAM 3 PETANG INI. KAMI TIDAK AKAN BERKOMPROMI DENGAN SIKAP RASIS DAN BIADAB SERTA POLITIK MURAHAN YANG SEDANG ANDA MAINKAN INI. JANGANLAH GELARAN YANG BERHORMAT YANG ANDA SANDANG ITU BERTUKAR MENJADI ‘YANG BIADAB’ !

SEKIRANYA GAGAL, KAMI AKAN MENGGERAKKAN BANTAHAN BESAR-BESARAN DI SELURUH NEGARA DAN AKAN MENGAMBIL TINDAKAN YANG LEBIH KERAS SEKIRANYA ANDA GAGAL BERBUAT DEMIKIAN.

JAIS ABDUL KARIM
PRESIDEN GABUNGAN PELAJAR MELAYU SEMENANJUNG (GPMS)
MEWAKILI SEMUA UMAT MELAYU DI SELURUH NEGARA.
0105431472

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.