Monday, February 3, 2014

Laporan polis GPMS terhadap Teresa Kok, Onederful MalaysiaBandar MITC, 3 Feb 2014 - Pada jam 1.00 petang bertempat di Balai Polis Ayer Keroh satu laporan polis telah dibuat oleh Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung Melaka (GPMS Negeri Melaka) dan beberapa NGO-NGO yang lain.
Mewakili kesemua NGO tersebut, GPMS Negeri Melaka yang diketuai oleh Presidennya iaitu Saudara Marwan Abu Kasim mendesak supaya pihak polis mengambil tindakan sekeras-kerasnya terhadap Ahli Parlimen Seputeh dari DAP Teresa Kok yang didakwa terbabit dalam pembikinan klip video bertajuk Onederful Malaysia sempena CNY yang dimuat turun dan tersebar meluas dalam laman Youtube sejak beberapa hari yang lepas.
Kepada anda yang masih belum melihat video klip tersebut, sila klik SINI.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.