Friday, February 21, 2014

Hari Inovasi Negeri Melaka Tahun 2014. @idrisharon66 @emysamsudin

Hari Inovasi dan Hari Bersama Pelanggan Peringkat Negeri Melaka Tahun 2014 akan dirasmikan oleh YAB Datuk Seri ir Hj Idris Bin Hj Haron, Ketua Menteri Melaka pada:-

Tarikh: 25 Februari 2014 (Selasa)
Tempat: Pusat Transformasi Bandar (UTC) Melaka
Masa: 8.00 pagi hingga 5.00 petang.

Tema majlis pada tahun ini adalah Transformasi Merakyatkan Perkhidmatan Awam.

Ayuh warga Negeri Melaka semua kita berkunjung dan meramaikan majlis pada hari tersebut. Pengunjung boleh berinteraksi secara bersemuka bersama Jabatan/Agensi yang membuka booth pameran pada hari tersebut.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.