Saturday, March 31, 2012

Terkini...FGVH disenarai Jun ini

Penyenaraian Felda Global Ventures Holdings (FGVH) di Bursa Malaysia dijangka dilaksanakan pada bulan Jun ini.

Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Ahmad Maslan berkata, penyenaraian itu lewat sebulan daripada tarikh dijadual sebelum ini iaitu Mei berikutan wujud pelbagai masalah dan gangguan termasuk perintah injunksi mahkamah.

''Penyenaraian FGVH akan diteruskan mengikut jadual tetapi terlewat sebulan kerana gangguan tersebut. Sepatutnya bulan Mei tetapi kini Jun.

''Walaupun demikian, segala usaha telah dan sedang dilaksanakan dengan teliti oleh pihak yang dilantik oleh Felda untuk penyenaraian," katanya.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.