Wednesday, March 14, 2012

Gajah Putih Tiada...Gajah Berang Ada...


YAB Ketua Menteri Melaka menyatakan DAP memang dari dahulu lagi cemburukan Kerajaan Barisan Nasional Negeri Melaka.
Kerajaan negeri buat projek ini salah, projek itu salah...apatah lagi projek-projek yang berstatus mega gamaknya... DAP menambah lagi, buat projek besar-besar yang berstatus Gajah Putih hanya membazir sahaja...YAB KM dengan nada sinis bercampur gurau... Kita mana ada buat Projek Gajah Putih, takde...yang ada Gajah Berang (perkampungan Chetty)....No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.