Thursday, March 8, 2012

Ketulenan kepimpinan PM tonggak BNKetulenan kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam mengemudi pucuk pimpinan kerajaan dan parti merupakan tunjang kekuatan Barisan Nasional (BN) menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-13.

Presiden Majlis Belia Malaysia, Mohamed Maliki Mohamed Rapiee berkata, keterbukaan Perdana Menteri mengakui kesilapan BN sehingga menyebabkan parti itu mengalami kekalahan pada pilihan raya umum lalu juga membuktikan ketulenan beliau dalam menerajui kepimpinannya.

Katanya, dengan mengakui kelemahan yang ada dan sedia untuk memastikan segala kesilapan diperbaiki, ia sedikit sebanyak dapat menarik kepercayaan dan memikat hati rakyat.

"Transformasi yang dibawa oleh Perdana Menteri meliputi semua bidang dan merangkumi semua kaum, jadi ia memberikan kelebihan kepada beliau sebagai seorang pemimpin dan mencerminkan kewibawaannya. -utusanonline

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.