Wednesday, March 21, 2012

TERKINI !!! Berlakon kena culik.., rupanya lari ikut boyfriend !!!. Hampeh punya budak!!

Satu Malaysia meroyan bila berita kehilangan Siti Nur Fatihah Mahadi yang dikatakan diculik semasa dalam perjalanan beli topup..Rupa-rupanya, budak pompuan tu dah tipu satu negara beb.. Dia sebenarnya gatal nak berlaki.. Sebab tulah dia lari dari rumah dengan boifren dia..

Mangkuk hayun punya budak!! Wajib luku kepala dia sebab bercakap bohong. Dan wajib bagi kawin sebab celah kelangkang dia tu dah gatal sangat nak berumahtangga..

Dan puak-puak pencacai wajib mintak maaf pada kerajaan sebab dorang sebelum ni tuduh negara dah tak selamat dibawah BN.. Bodo punya lembu Pakatan!!

Berita selanjutnya, sila klik di sini.

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.