Sunday, April 29, 2012

ALFATIHAH!! #BERSIH PEMBUNUH !! AMBIGA HARUS BERTANGGUNGJAWAB???.


MEDAN TEMPUR: ALFATIHAH!! #BERSIH PEMBUNUH !! AMBIGA HARUS BERTA...:


Korban BERSIH 3.0 AL-Fatihah untuk Arwah anggota IPD Dang Wangi RF 170401 Jaini Bin Nawari 53 tahun telah disahkan meninggal dunia setelah dimasukan ke Wad ICU semalam..Semoga arwah ditempatkan orang-orang yang beriman..MTK mengucapkan takziah buat keluarga arwah.Terima kasih juga kepada peserta demo bersih yang bertindak ganas tanpa mempedulikan orang lain walaupun polis itu sebangsa dengan anda.Anda semua lebih memuja si ambiga kapir dari menghormati undang undang negara.Diharap anda akan terima pembalasan kelak..


source: medantempurkedah

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.