Monday, April 2, 2012

Ahli Umno perlu buang sindrom kecewa hingga memburuk-burukkan parti

Ahli Umno digesa hendak lah menjauhi sifat kecewa itu sendiri bagi memastikan kekuatan di bina untuk membawa kemenangan kepada parti itu sendiri..sindrom kecewa itu akan melahirkan golongan anai-anai atau gunting dalam lipatan di kalangan anggota itu sendiri sedang kn mereka perlu meneruskan perjuanagan Umno bukan nye kecewa..

Penulis mengatakan mereka kecewa kerana perebutan jawatan,projek dan kecewa tidak dapat jumpa perdana menteri...inilah masalah bangsa kita yang mempunyai sindrom kecewa wahal masih banyak lg yang perlu kita tempuh bg meneruskan kesinambungan perjuangan orang terdahulu....

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.