Monday, August 6, 2012

Kilang Ekzos Hangus Terbakar


Sebuah kilang pembuatan dan penyimpanan perkakasan ekzos kenderaan musnah dalam kebakaran di Kawasan Perindustrian Kelemak, Alor Gajah, Melaka di sini, awal pagi semalam.
Kilang ekzos hangus terbakar
Kejadian kira-kira 3 pagi itu disedari dua pekerja kilang bertentangan, Khairul Qayyum Sulaiman, 26, serta rakannya, Mohd Azri Taha, 31, yang keluar berehat sebelum menyedari terdapat api dari kilang berkenaan.
source: sinar harian 6 Ogos 2012

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.