Wednesday, August 15, 2012

Pembangkang Takut Guna janji Ditepati
Buat pertama kalinya dalam sejarah tanahair, tahun ini berkemungkinan kita akan menyaksikan dua tema berlainan bakal digunakan serentak sempena sambutan kemerdekaan negara yang ke-55.

Tema pertama, Janji Ditepati diilhamkan oleh kerajaan yang bertanggungjawab memerdekakan tanahair dan menggalas amanah pemerintahan dengan reputasi cemerlang membina mercu tanda negara yang bebas merdeka dan berjaya sejak tahun 1957.

Manakala satu lagi tema yang belum diketahui secara muktamad datangnya dari idea terdesak pemimpin pembangkang yang reputasinya amat cemerlang menabur janji-janji palsu seakan mahu menjangkau langit nan tinggi.

Memandangkan konsep tema Janji Ditepati amat dicemburui oleh pembangkang, tentu sahaja kita boleh menekanya barangkali mereka lebih selesa menggunakan tema bertentangan, Janji Ditaburi ataupun Janji Dimungkiri.


No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.