Tuesday, August 28, 2012

MATTA FAIR ® / MITS Melaka 2012


MATTA Melaka Chapter dan Jawatankuasa Penganjur (Kerajaan Neg
eri Melaka & Bahagian Promosi Pelancongan Jabatan Ketua Menteri Melaka / Tourism Melaka) dengan ini memaklumkan bahawa MATTA FAIR ® / MITS Melaka 2012 akan diadakan pada 31 Ogos - 2 September, 2012 di Pusat Dagangan Antarabangsa Melaka (MITC), Ayer Keroh, Melaka.

MATTA FAIR ® / MITS Melaka 2012 sekali lagi akan mempamerkan pelbagai pilihan dan Komprehensif produk pelancongan dan percutian dari seluruh dunia dalam satu tempat.

Anda semua dijemput hadir.


No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.