Wednesday, October 17, 2012

Asrama Baru Untuk Sekolah 'MOZAC" - Peruntukan Kerajaan Negeri Melaka (Janji Ditepati)

Kerajaan negeri Melaka memperuntukkan RM2.7 juta bagi projek pembinaan asrama tambahan Sekolah Menengah Sains (SMS) Muzaffar Shah di sini bagi menampung kira-kira 100 pelajar.
Pembinaan asrama dua tingkat berkeluasan 48 meter kali 14 meter atau 672 meter persegi itu dijangka akan dimulakan pada 23 Oktober ini dan dijangka siap pada 12 Disember tahun depan. Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam berkata, pertambahan asrama itu adalah bagi menampung bilangan pelajar cemerlang yang memohon ke sekolah itu.
 

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.