Friday, October 5, 2012

Abby Abadi Skandal Dengan Milo Suam?(sumber: KedahKeKL)Ohh ini rupanya si blogger Milo Suam. Pencacai penjilat dan pemfitnah tegar Pakatan Haram tu. Nak gila glamor punya pasal, akhirnya telah dikantoikan oleh Abby janda meletop Pas sekarang ni.

Memang padan la dua ekor ni, sorang pemfitnah tegar, sorang lagi blogger pemfitnah. tapi bagus la si Abby ni dah dedahkan muka sebenar Milo Suam. Dulu dia selalu nafikan, kali ni orang dah tahu dia yang mana satu. Soo.. kalau dia buat fitnah lagi, senang sikit kita nak saman!! he he.. 
source:  http://kedahkekl.blogspot.com/2012/10/tudiaa-abby-abadi-skandal-dengan-milo.html

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.