Wednesday, November 16, 2011

PM: Tidak Bincang PRU Dalam Perjumpaan BN

Selasa, 15 Nov 2011

PETALING JAYA: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata perjumpaannya dengan pemimpin parti komponen BN yang lain pada malam Selasa tidak membincangkan isu peruntukan kerusi untuk pilihan raya umum ke-13.

Menurut Najib, mesyuarat tersebut hanyalah mesyuarat biasa yang menyentuh isu semasa. "Tiada perbincangan mengenai peruntukan kerusi di dalam mesyuarat," katanya.

Najib memberi kenyataan tersebut selepas melawat sebuah perkampungan Orang Asli di Tanjung Sepat. Beliau menambah bahawa mesyuarat tersebut adalah salah satu agenda dalam jadualnya yang sibuk selepas baru sampai dari Persidangan Apec di Hawaii dan bakal berlepas ke Bali untuk Persidangan ASEAN pada Rabu.

source: mStar online

No comments :

Post a Comment

Advertised

Kami membuka peluang kepada anda untuk mengiklankan perniagaan anda bersama kami yang boleh dilihat oleh pembaca dan pelawat Aktivis Media Siber.
Jenis iklan :-
1. Banner ( 728×90, 468×60, 300×250 )
2. Iklan Teks Berbaris
3. Advertorial
Untuk iklan jenis advertorial, segala bahan iklan hendaklah disediakan oleh pihak anda (pengiklan) sendiri. Sekiranya memerlukan pihak kami menulis advertorial bagi pihak anda (pengiklan), caj pengiklanan adalah berbeza.
Syarat-syarat pengiklan ialah:-
1. Iklan mestilah bebas dari segala bahan larangan seperti berunsur lucah, MLM, rokok, arak dan lain-lain lagi yang dirasakan tidak sesuai untuk bacaan umum.
2. Tempoh iklan dipaparkan adalah selama satu bulan ( 1 ) dari tarikh iklan anda diluluskan.
3. Pihak kami berhak menolak/memadam iklan anda sekiranya terdapat unsur-unsur penipuan di dalam iklan tersebut.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi kami di alamat email ke sahabatmediamelaka@gmail.com . Terima kasih.